This is shit ute nå!

NORGES BESTE GLAMOUR-COWBOYER RIDER IGJEN
Tente Gonflable Pas Cher

Slipper album med gladlåter og præriepunk den 23. august. Dusty Cowshit is back with a vengeance og fra 23. august er den nye og etterlengtede CD’n ”THIS IS SHIT” tilgjengelig i en musikkforretning nær deg. Vi føler at det norske folk Princess Moon Bounce tørster etter en real oppstiver av en partyplate, og med dette albumet ønsker Dusty Cowshit å spre glede med en sprudlende og fargerik eksplosjon av en longdrink til å møte høsten med.

  • Med ”This is shit” satser Dusty Cowshit på Spellemannprisen i kategoriene dansband, barn, jazz, country, pop, rock, disco, hip-hop, folkemusikk, alternativ og årets spellemenn. Uavhengig av kategori så ønsker Dusty uansett å glede Tente Gonflable lytterne med en variert, spennende og morsom plate, inneholdende 13 fremtidige Dusty-klassikere. Låta ”Ta en du kan”, som er eneste låt med norsk tekst, vil forhåpentlig også kvalifisere til en telefon fra Ravi om et par år… J
  • Cowboyene, som i reneste Robin Hood-stil alltid har east jump hevdet at; ”all moderne musikk er stjålet fra prærien”, og at deres misjon er å bringe låtene tilbake til utgangspunktet, har denne gangen jeux gonflables pas cher gjort et dypdykk i egne musikalske røtter – og ugress. På ”This is shit” serveres altså kun Dustys egne komposisjoner og tekster – selvsagt i kjent Dusty-stil – uten snev av forsøk på å skjule referanser og inspirasjonskilder. Norges kanskje beste liveband lover dessuten at de sagnomsuste og hysterisk morsomme konsertshow-ene vil tas til nye høyder. Dust(y)’ene rider igjen! Gled deg… J
  • Dersom du vil vite mer eller ønsker å komme tettere på Dusty Cowshit, er du hjertelig velkommen til å ringe produsent Morten Heiberg (aka Morten Kane) på 99124905 eller Tom Jarle Dehkes hos Yihaa! Records på 97677375. Mail oss på kontakt@yihaa.no. Sjekk også ut www.dusty.no.