NORGES BESTE GLAMOUR-COWBOYER RIDER IGJEN

Slipper album med gladlåter og præriepunk den 23. august. To singler ute nå!Parc Gonflable Pas Cher

 1. Hepp Parade: http://www.musikkonline.no/shop/displayAlbum.asp?id=39880
 2. Hillbilly Hell: http://www.musikkonline.no/shop/displayAlbum.asp?id=39881
 • Dusty Cowshit is back with a vengeance og 23. august slippes den etterlengtede CD-en ”THIS IS SHIT”. Som en aperitif serveres nå to eksplosive og kruttsterke smakebiter under titlene ”Hepp Parade” og ”Hillbilly Hell” – Toddler Bouncy Castle For Sale sistnevnte med selveste Elvis som hovedingrediens.
 • Albumet ”THIS IS SHIT” er en tettpakket samling med stemningsfull kuguttpolka og præriepunk som ganske sikkert vil ta Norge med storm denne høsten. Plata inneholder 13 fremtidige Dusty klassikere. Alle låtene er denne gangen egenkomponert i motsetning til ved tidligere utgivelser Parc Gonflable hvor Dusty primært gjorde morsomme versjoner av andres låter, eller som Cowboyene i reneste Robin Hood stil alltid har hevdet ”vår misjon er å bringe låtene tilbake til sine originale klassiske røtter” da all moderne musikk etter sigende er stjålet fra prærien. På det kommende albumet blir derimot inflatables Canada en rekke musikksjangere presentert av og med Dust(y)’ene selv, og på kjent Dusty vis uten eastyl et snev av forsøk på å skjule referanser og inspirasjonskilder. Gled dere! Pang, pang og Yihaa! J
 • Tilbake til smakebitene som nå serveres… ”Hepp Parade” er en skikkelig tente gonflable pas cher kramgod discoinspirert låt, av, med og for livets glade gutter. Som teksten belyser, kan en vakker fasade og en selvsikker fremtoning være nok til å forføre selv den tøffeste macho Cowboy.
 • ”Hillbilly Hell” derimot er en støvete og barsk kuguttpolka- og præriepunkelåt med et – i ærlighetens navn – genuint irriterende refreng. Hovedvokalist er ingen ringere enn Elvis (Medic), kongen selv, også kjent fra bandet Under Dogs International (U.D.I).
 • Dersom du vil vite mer eller ønsker å komme tettere på Dusty Cowshit er du hjertelig velkommen til å ta kontakt på kontakt@dusty.no.

1 Response to “NORGES BESTE GLAMOUR-COWBOYER RIDER IGJEN”


 1. 1 meg

  Så bra! Men skulle dere ikke komme ut med et “BEST OF” også? Vi venter i spenning… Noen planer om å legge de gode, gamle albumene ut for nedlasting, forresten?
  Dusty: Best of albumet “When the shit hit the fans” kommer snart for elektronisk nedlasting gjennom Universal Records. Hihaa! :-)
  Hei igjen, Som du sikkert har fått med deg så er vi ute med ny CD. Sjekk http://cdon.no/musikk/dusty_cowshit/this_is_shit-11479971 :-) Samleplaten derimot lar vente på seg. Vi får se… Yihaa! og god jul! :)

Comments are currently closed.