Progress in studio

We are having great progress in studio these days. A number of fresh gun smoke exploding hits are being recorded. Custers Inflatable Tent For Sale fingers are bloody and swollen after some intensive and breath taking string stunts. You’ll hear more from us within soon…

2 Responses to “Progress in studio”


 1. 1 Johnny Stingray

  Does this means there will be a new record soon? :-) ))Can`t wait!!!

  Greetings from the PigValley prarie

  Dusty: Yes. We are about to finish the recordings now. Next step is final production, mix and mastering. We are still optimistic on a release late winter (March). Cheers! :-)

 2. 2 Martin

  Hvor blir det av albumet? :)
  Dusty: Takk for din interesse og hyggelig at du følger opp! Status er at samlingen med “det beste” gis ut om kun kort tid (uker) gjennom Universal. Den distribueres kun elektronisk for nedlasting. Vår egen nye plate er ferdig mikset (13 råtøffe låter som du vil elske…). Den skal mastres, trykkes og distibueres (CD og elektronisk), og så kommer den endelig for salg. Vi jobber med å få dette til innen sommeren, men ting tar tid desverre… Hihaa! :-)

Comments are currently closed.