Nytt album / New album

Dusty Cowshit slipper Best Of skive tidlig 2010. CD’n vil i tillegg til gamle storheter også inneholde noen nye preriehits, som det forventes at vil dominere listene både hjemme og ute Structure Gonflable Pas Cher gjennom vinteren og våren. Kan vi vente oss enn ny Dusty vår på stjernehimmelen, og at gutta overgår gamle høyder fra drøye ti år tilbake? Vi venter i spenning…

English translation

Dusty Cowshit releases a Best Of record early 2010. The CD will in addition to old highlights also contain some new prarie hits, which are expected to dominate the hit lists both Bouncy Castle With Slide home and abroad through out the winter and spring. Can we expect a new golden Dusty spring on the starlight heaven, and that the boys will exceed old heights Inflatable Games from around ten years back? We wait in excitement…

7 Responses to “Nytt album / New album”


 1. 1 elghode

  2009??? innen den tid har man jo drikki seg i hjel :P

 2. 2 Uncle Tom Tom

  Hang in there, cowboy! Cheers! :-)

 3. 3 JohnnyStingray

  Jeg håper VIRKELIG at dere drar igang et aldri så lite releaseparty på Værven i denne anledningen! Kan nesten ikke vente!!!
  Finnes ikke noe musikk i verden som har samme partyfaktor som deres. ;-) Pokker….nå bare MÅ jeg spille NokTurn igjen…*ler*

  Kåbboy hilsen fra prærien i Svinndal

 4. 4 Uncle Tom Tom

  Hei, Johnny! Takk for hyggelig melding! Releaseparty blir det nok, men neppe på Værven. Lokalene der leies ikke ut lenger, dessverre. Følger du med i Prærie-pressen (Moss Avis) eller her på nettsidene, så kommer det info med tiden om tid/sted for festen. See you! Hiihaaaa!

 5. 5 SlimShame

  Håper på sommerkonsert med Dusty ett eller annet sted langs vannet

  Dusty: Det går en sommerkonsert med oss langs vannet i Moss i disse dager. Håper å se deg på vårt sommershow “På grensen til Allsang” på Tivoli Amfi nå i juni. Hihaaa!

 6. 6 Gunnar

  Jeg var på Tivoli den 20. Vanvittig bra konsert/show. Jeg gleder meg til det nye albumet kommer.
  Jeg lever i håpet om en 20 års feiring…
  Dusty: Tusen takk for det! Vi jobber med ekstraforestillinger på showet nå i august i Moss. Preliminært så har vi satt av den 21 og 22 august, på Tivoli Amfi. Vedrørende album så gleder vi oss også, men ting tar tid dessverre… Vi har holdt på så lenge nå så et 20 års-jubileum må vi vel klare – og fest skal det selvsagt bli. :-)

 7. 7 Eirik Raude

  Hva med sende ut røyksignaler når lanseringsdatoen er klar… Hadde ikke vært dumt med en mailingliste…
  Dusty: Ugh store vikinghøvding – røyksignaler kommer når ilden er varm nok. Takk for at du er tålmodig med oss! :-)

Comments are currently closed.