Dusty satser på Melodi Grand Prix igjen/Dusty returns to ESC

To (krutt)rykende ferske låter ble sendt inn til NRK innen fristen den 1. september. Begge låtene har klart vinnerpotensial i følge Dustene selv. ”Selvsagt kvalifiserer vi oss med Inflatable Water Slides en av disse låtene. I år tror vi på seier og at det er Acheter Parc Gonflable Dusty Cowshit som får representere Norge i Russland neste år. Hele MGP sirkuset med glitter og fjas er jo som skapt for Inflatable Water Park Dusty Cowshit”, sier Dusty talsmann og låtsnekker Morten Kane.

5 Responses to “Dusty satser på Melodi Grand Prix igjen/Dusty returns to ESC”


 1. 1 dustysnåla

  haha, ska de delta igjen :O hihi jippi.. har yo mama slutta?

 2. 2 dustysnåla

  håper dere kommer med :)
  men er de bare 9 nå? =(

 3. 3 Vendet'Andrekinn

  Dette er store nyheter og jeg kjenner at med nok banjo fremme i mixen vil russerne få skikkelig hentesveis.. man gleder seg veldig.

 4. 4 Uncle Tom Tom

  Hei, dustysnåla! Takk for hyggelige kommentarer! Dessverre kom vi ikke med for Norge i år. Se forøvrig egen sak om utflagging. Du har observert korrekt… Yo-Mama har sluttet (påvirket av skummelt indianerbrygg), og er nå gitarist i diverse band som musikalsk spenner fra heavy til disco via Gary More inspirert Troll-musikk. Vi er nå derfor kun 9 uovervinnelige Duster igjen.

 5. 5 Uncle Tom Tom

  Hei, Terje! Flott nettside du har fått deg.
  Banjo’n er selvsagt det dominerende i lydbildet, og hjelper til med å skjule de sure tonene fra oss andre. Takk! :-)
  Moscow here we come!

Comments are currently closed.