Visste du at.. (Norwegian)

Visste du at?

• På Dusty’s beste konsert noensinne var det kun 14 publikummere. Det var i Stavanger på en torsdag.

• Det minste publikummet Dusty har spilt for er 7. Det var i Verdalen i ’95 ,og hele salen ble invitert opp på scenen. Det ble en artig konsert.

• En annen gang ble også hele publikummet invitert opp på scenen. Men da var det 500 mennesker i salen. Så det var ingen god idé.

• Petter Gun ble arrestert av italiensk politi på flyplassen i The Beast Inflatable Obstacle Course Palermo, da de hadde funnet pistoler i koffertene. (All bagasjen var sjekket inn i hans navn.) Han ble kjørt vekk og måtte bevise at det kun dreide seg om kruttlappistoler. Politiet hadde ikke noe humor på det…

• Når basstrommelyden blir borte er det ikke alltid p.g.a. teknisk feil… Kaare bouncy castle Kid har ved 2 anledninger sovnet under konsert. Kid spiller koffert, og den har vist seg som en bra hodestøtte.

• Remington har 2 ganger stått med et halvt trekkspill i hver hånd, etter å ha dratt det i filler. Den ene gangen var midt i åpningssangen under en diger konsert i Sverige. Han spilte maraccas resten av konserten.

• Fionnuala Sherry – fiolinist i Secret Garden – var fornærmet på Stig Sundance i lang tid. Helt til hun fant ut at Sundance ikke prøvde å gjøre narr av henne med sitt skurrende felespill på Nocturne – han gjorde virkelig sitt beste.

• Uncle Tom Tom klarer å overdøve et helt skolekorps alene på trompeten sin. Når han spiller låter det som 5 frenetiske mexicotrompeter på én gang.

• Åpningssangen i Dusty’s settliste er den første sangen de lærte seg. Bortsett fra én gang har alle konserter startet

• Morten Kane ble hengende fast i en line, 10 meter fra scenen og kun 50 cm over 14 000 elleville tilskuere under en opptreden for Norway Cup. Han skulle på et spektakulært sett komme glidende inn på scenen over publikum. Vel… – spekulært ble det.

• Støvlene til Dusty Cowshit er spesiallaget til bandet, fra Euro Sko sin fotspesialist i Spania.

• Gutta selv har vært med på å sy sine egne silkedresser.

• Den gamle bussen til Dusty, en 1968 modell Mercedes 1113, ble tauet i 100 km/t av det lokale tauebilfirmaet i Trøndelag. Vannpumpa røk og gutta måtte rekke TV-opptak i Trondheim under ski-VM. (Bussen klarte maks. 70 km/t for egen maskin på en god dag…)

• Frode Grodås har blåst trompet sammen med oss, under VM kvallik kampen mot Italia, i Italia.

• Dag-Erik Pedersen (tidligere proffsykklist) reddet Odd Evil Custer i varmen da han gikk ned for telling i Palermo. Kåbbåien hadde slitt med å forstå den generelle forskjellen mellom væske og vann…

• Dusty Cowshit fikk platekontrakt med Norges største plateselskap bare p.g.a. et bilde?
• Cowboyene nesten mistet kontrakten noen uker etterpå, p.g.a. en barregning i forbindelse med et internseminar for plateselskapet.
• Odd Evil Custer fikk jobb som bassist, fordi han laget så mye kaos foran scenen på konsertene, at det var bedre å ha han med i bandet enn som ravende tilskuer.
• Dusty Cowshit ikke får spille mer i Seljord, da det var flere masseslagsmål blant publikum i løpet av den siste konserten. (Bandet var selvfølgelig uforskyldt)
• Hatten til Ole Hickock ble rappet på en konsert utenfor Bergen, hvor tyven kastet seg i en båt og feide ut på fjorden. Dette resulterte i en båtjakt a’la Miami Vice, hvor det lokale politiet tok opp jakten på  gjerningsmannen og klarte å fakke tyven. Hatten ble høytidelig overrukket av den lokale sheriffen.
• Dusty Cowshit ble kastet ut av en MC fest, da de var for høylydte!