Dusty Cowshit på 4. plass i MGP-finalen (Norwegian)

De fleste fikk med seg at Dusty gjorde “rent bord” i Bodø og sikret seg en plass i den norske finalen 2007. Cowboyene vant ikke finalen, men gjorde en vannvittig bra figur og sikret seg en flott 4. plass.

Fest

Dusty var også representert i Finland under finalen Insane Inflatable 5k og laget i den anledningen en egen “radbrukket” versjon av Guri Schanches “Ven a bailar conmigo”. Den kan du laste ned på våre multimediasider.

2 Responses to “Dusty Cowshit på 4. plass i MGP-finalen (Norwegian)”


 1. 1 Unni og Ranveig

  Hei alle i Dusty Cowshit.
  Vi jobber på Engelsvika skole i Vardø, 1. til 6.klasse. Hver vår lager vi et skoleshow for hele byen, der elevene synger, danser og spiller. I år skal 3.klassen vår framføre Chicken Rodeo, med dans og litt dramatisering. Vi skal selv lage nummeret, og da hadde det vært fint å vite litt mer om låten deres.
  Kunne vi fått teksten til sangen? Det hadde også vært fint om vi kunne fått de trinnene dere danser i løpet av låten. Vi har sett videoen på YouTube, men det er vanskelig å få sett trinnene.
  Vi blir dere evig takknemlige om dere svarer oss! Med vennlig hilsen Unni og Ranveig

 2. 2 Uncle Tom Tom

  Hei, Unni og Ranveig. Send oss en mail på kontakt@dusty.no, då kan vi kanskje hjelpe dere.

Comments are currently closed.