Archive for January, 2008

Dusty Rekorder (Norwegian)

Raskeste opprigging:
Med seg i bussen hadde cowboyene instrumenter, Deluxe Mechanical Bull digert PA-anlegg, lys og hele rubbelet. Dusty ankom spillestedet kl. 21.00. 20 minutter senere sto gutta klare på scenen til konsert.

Det høyeste Dusty har spilt: er ca. 1100 meter. Det var på Fjellrokken i Hemsedal bouncy castle for sale.

Geografi:
Nordligste konsert: Longyearbyen
Sørligste konsert: Malta

Korteste konsert:
4 minutter. Da helte noen champis i lydmikseren og alt skar seg.
Færrest låter i løpet av 1 sett (45 minutter): 4 sanger. De tenderte til å bli veldig lange. Det var på danskebåten.

Lengste medley – dvs. forskjellige sanger slått sammen:
1 time og 15 minutter. I løpet av denne medleyen hadde alle i bandet rukket en tur på toalettet også.

Det lengste Dusty har spilt sangen YippiYaiYai… på konsert er 30 minutter. Kjedelig? Hva tror du selv…?

Største stadion Dusty har spilt på:
Ullevaal

Største hall Dusty har spilt i:
Gamla Ullevi i Gøteborg.

Odd Evil Custer har veid 103 kilo….

Visste du at.. (Norwegian)

Visste du at?

• På Dusty’s beste konsert noensinne var det kun 14 publikummere. Det var i Stavanger på en torsdag.

• Det minste publikummet Dusty har spilt for er 7. Det var i Verdalen i ’95 ,og hele salen ble invitert opp på scenen. Det ble en artig konsert.

• En annen gang ble også hele publikummet invitert opp på scenen. Men da var det 500 mennesker i salen. Så det var ingen god idé.

• Petter Gun ble arrestert av italiensk politi på flyplassen i The Beast Inflatable Obstacle Course Palermo, da de hadde funnet pistoler i koffertene. (All bagasjen var sjekket inn i hans navn.) Han ble kjørt vekk og måtte bevise at det kun dreide seg om kruttlappistoler. Politiet hadde ikke noe humor på det…

• Når basstrommelyden blir borte er det ikke alltid p.g.a. teknisk feil… Kaare bouncy castle Kid har ved 2 anledninger sovnet under konsert. Kid spiller koffert, og den har vist seg som en bra hodestøtte.

• Remington har 2 ganger stått med et halvt trekkspill i hver hånd, etter å ha dratt det i filler. Den ene gangen var midt i åpningssangen under en diger konsert i Sverige. Han spilte maraccas resten av konserten.

• Fionnuala Sherry – fiolinist i Secret Garden – var fornærmet på Stig Sundance i lang tid. Helt til hun fant ut at Sundance ikke prøvde å gjøre narr av henne med sitt skurrende felespill på Nocturne – han gjorde virkelig sitt beste.

• Uncle Tom Tom klarer å overdøve et helt skolekorps alene på trompeten sin. Når han spiller låter det som 5 frenetiske mexicotrompeter på én gang.

• Åpningssangen i Dusty’s settliste er den første sangen de lærte seg. Bortsett fra én gang har alle konserter startet

• Morten Kane ble hengende fast i en line, 10 meter fra scenen og kun 50 cm over 14 000 elleville tilskuere under en opptreden for Norway Cup. Han skulle på et spektakulært sett komme glidende inn på scenen over publikum. Vel… – spekulært ble det.

• Støvlene til Dusty Cowshit er spesiallaget til bandet, fra Euro Sko sin fotspesialist i Spania.

• Gutta selv har vært med på å sy sine egne silkedresser.

• Den gamle bussen til Dusty, en 1968 modell Mercedes 1113, ble tauet i 100 km/t av det lokale tauebilfirmaet i Trøndelag. Vannpumpa røk og gutta måtte rekke TV-opptak i Trondheim under ski-VM. (Bussen klarte maks. 70 km/t for egen maskin på en god dag…)

• Frode Grodås har blåst trompet sammen med oss, under VM kvallik kampen mot Italia, i Italia.

• Dag-Erik Pedersen (tidligere proffsykklist) reddet Odd Evil Custer i varmen da han gikk ned for telling i Palermo. Kåbbåien hadde slitt med å forstå den generelle forskjellen mellom væske og vann…

• Dusty Cowshit fikk platekontrakt med Norges største plateselskap bare p.g.a. et bilde?
• Cowboyene nesten mistet kontrakten noen uker etterpå, p.g.a. en barregning i forbindelse med et internseminar for plateselskapet.
• Odd Evil Custer fikk jobb som bassist, fordi han laget så mye kaos foran scenen på konsertene, at det var bedre å ha han med i bandet enn som ravende tilskuer.
• Dusty Cowshit ikke får spille mer i Seljord, da det var flere masseslagsmål blant publikum i løpet av den siste konserten. (Bandet var selvfølgelig uforskyldt)
• Hatten til Ole Hickock ble rappet på en konsert utenfor Bergen, hvor tyven kastet seg i en båt og feide ut på fjorden. Dette resulterte i en båtjakt a’la Miami Vice, hvor det lokale politiet tok opp jakten på  gjerningsmannen og klarte å fakke tyven. Hatten ble høytidelig overrukket av den lokale sheriffen.
• Dusty Cowshit ble kastet ut av en MC fest, da de var for høylydte!

Dusty Cowshit på 4. plass i MGP-finalen (Norwegian)

De fleste fikk med seg at Dusty gjorde “rent bord” i Bodø og sikret seg en plass i den norske finalen 2007. Cowboyene vant ikke finalen, men gjorde en vannvittig bra figur og sikret seg en flott 4. plass.

Fest

Dusty var også representert i Finland under finalen Insane Inflatable 5k og laget i den anledningen en egen “radbrukket” versjon av Guri Schanches “Ven a bailar conmigo”. Den kan du laste ned på våre multimediasider.

Familiedag og kjempekonsert på Værven i Moss 30. juni 2007 (Norwegian)

Dusty Cowshit Spectacular Show IV ble avholdt i Inflatable Obstacle Course Moss 30. juni 2007. Arrangementet var en kjempesuksess med aktiviteter, show og moro for hele familien.

bouncy castle

Konsertplakat

Les mer om arrangementet i Pistus Gazette (pdf 2,8 mb)